måndag 15 februari 2021

Lite guldkant på tillvaron


Jaha så var det måndag igen, en måndag med en konstig känsla i hela kroppen. Jag vet inte varför och kan heller inte förklara hur. 
Men istället för att grotta ner mig i det njuter jag av rosorna som maken kom hem med igår, helt underbara. Sen kunde jag ju inte låta bli att lägga på lite "golden sparkles" i photoshop (bara för att jag kan liksom) ;-)

Jag är medlem i Moderskeppet (tidigare ett gäng lärare i foto från Jönköpings tekniska högskola, där jag gått photoshop-kurser). Som medlem i Moderskeppet får man fri tillgång till alla deras kurser - det är många kan jag säga. 
Allt från fotografins grunder till mer avancerade kurser i filmteknik och filmredigering.
Jag har varit medlem i flera år och gör några kurser så och då, när jag blev tillfrågad om jag kunde ta några vinterbilder med lite sagoaktig redigering var det läge att plocka fram några nya kurser i posering och redigering. Kan säga att jag hade jättekul!
 

I morse bjöd vädergudarna på -17!! grader, lite i kyligaste laget för mig. Lagom till lunch var det i alla fall uppe i -3 och det var riktigt skönt med en kort PW i solen :-)

Måndag och jag njuter av rosbuketten på matbordet.
Måndag och jag ska kila ner i växthuset och se efter hur det går med mina sådder.

Ha en fin fortsättning på veckan <3

2 kommentarer:

HWIT BLOGG sa...

Vilken härlig bukett! Photoshop har jag aldrig lyckats förstå o lära mig, tyvärr...finns nog mycket kul att göra/redigera där :)
Ja denna måndag har varit lite "låg"...vissa dagar är man bara inte på "topp" alls.
Ta väl hand om dig i kylan!
Kram Titti

Bittan sa...

Världen är liten ... Mattias som är en av grundarna har hyrt lgh hos oss så jag har också gått några kurser:-)Ha en fin vecka. Kram B