måndag 20 september 2010

Leta inspiration............

........ jag har letat och letat i snart vartenda hörn och det enda jag hittat är dammråttor. Inspiration och ork tycks ha ilat iväg - är det någon som hittat en vilsen inspiration med lite ork som knorr på svansen?
.
Jag kan inte skylla på höstdepression - för jag ÄLSKAR hösten. De underbara färgerna, den höga luften, skördetider och att får kura skymning med tända ljus.
.
Jag fuskade lite i kväll och lät Leila stå för inspirationen, lite matigare brödbullar. Dottern har beställt te, mackor med hemgjord skagenröra och kycklingröra till middag i morgon.
.
Dinkel och grahamsmjöl, tillsammans med vetemjöl special, lite härliga brödkryddor och rostade solros- och pumpafrön. Hoppas att de ska mätta!
.
Jag var riktigt glad att ha min nya parkas idag, det ösregnade när jag skulle hem från jobbet. Blev jag blöt? Inte alls :-D Tack Didrikson!
.
I morgon är en ny dag - ytterligare en dag att leta efter inspirationen - jag hittar den säkert där jag minst anar det :-)
.
Ha en härlig måndagskväll. Tjingeling

2 kommentarer:

Elle sa...

Här doftar det nybakat igen när man kommer in i din blogg! *ler*

Vissa dagar känns tunga under hösten, idag var dock undantag för mig. Solen sken och jag tog TRE promenader!! (kan ju inte rå för att varenda kotte vill promenera med mig *ler*)

TAck för dina tips! Jag ska nog ta någon slags bets med lite vitt i, om jag inte bestämmer mig för att ta samma färg som dörren har.
Ha en skön kväll!
Kram Elle

himlaverket sa...

Hoppas du hittade din inspiration, jag hittade min i din blogg.
Hurraaaa....nu ska jag gå å baka!