onsdag 26 maj 2010

Kan ni tänka er.........

...... på lunchen vara jag i den närbelägna butiken och köpte nyponsoppa, ja, jag vet, hur kan jag... Men jag hade ingen lunch med mig :) Framme vid kassan, formligen ramlade jag över ett ex av Lantliv och den hoppade upp på bandet tillsammans med nyponsoppan. Självklart var jag ju tvungen att ta den med hem, när den var så envis!
.
Det blev en inspirationspaus på altanen med en kopp te. Myyys!
.
....... väl ute på altanen kände jag den omisskänliga doften av syren. Bara ut och leta, jodå en hel massa blommor utslagna. Jag bara säger det, tänk er doften!!
.
...... när jag ändå var ute vid syrenen, var det bara att vända sig om! Tänk er synen om några dagar! Men hallå, finns det något snyggare?
.
....... att vår tanke var att kunna sitta i skuggan under valnötsträdets skira grönska. Jag tror minsann det tar ett par år till :)) Den har i alla fall klarat värsta vintern hittills, jag fuskar fortfarande den har täcke över kronan mot eventuell frost.
.
........ medan jag längtar efter valnötens skugga får jag väl lägga mig under fikonträdet istället!
.
Om en stund har jag nyklippt gräsmatta och en hungrig make som kommer instormande! Misstänker att sonen kommer strax efter från golfbanan, när han hör att gräsklipparen tystnat ;)
.
Pannbiff med lök och råstekt potatis står på kvällens meny. Ha en riktigt skön onsdagskväll! Tjingeling

1 kommentar:

Godastunder-tokigaidéer sa...

Mums vad det låter gott råstekt potatis , biff......
Jag går i väntans tider på min syren som närsom helstslår ut...härligt ljuvligt gott

Ha det bra
Kram Anna