måndag 8 juli 2019

Spridda skurar


Den gångna helgen har verkligen bjudit på spridda skurar, både i form av väder och resultat på golfbanan.

Jag har i princip tillbringat hela helgen med spade och skottkärra, bara avbrott för några timmars bakning och golfspel.
Jaa, sen har vi ju rännandet när skurarna kom, in och ut med prylarna. På golfbanan blev det istället upp och ner med paraply, på och av med regnjacka.


Kroppen är tröttare än trött och det känns som om jag inte ska kunna lyfta en enda spade till eller köra en enda meter till med skottkärran.
Nästan alla gamla jordhögar är borta och det börjar äntligen se rent och snyggt ut när man tänker sig smyga in bakom planket.


Nu ska vi bara förbruka grus, sand och stenar/plattor, men det kommer att gå åt fortare än kvickt så snart bara växthuset är uppmonterat.
De stenar och plattor som ska ansluta till växthusets stensättning ska ju på plats igen.
När kryddorna är flyttade går det åt flera kärror grus och sand för att fylla hålet och få stenar på plats även här.


Måndag med ändrade planer, dagens regnskurar har gjort det för blött för grävning och för blött för att kunna sopa ut sättsand mellan plattorna.

Måndag och en ny vecka att utmana.
Måndag och bara två veckor kvar till vi får välbehövlig semester.

Ha en härlig fortsättning  på resten av veckan <3

2 kommentarer:

HWIT BLOGG sa...

Känner igen det där! Jag tror ischiasen kom av allt grävande, klippande och tunga lyft, så dumt...men men saker o ting måste göras och kroppen är ju inte på TOPP (läs vältränad!!) längre.
Ska nog vila idag...
Kram från Titti

Rost och rädisor sa...

Helt klart sliter projekten på kroppen och det kan vara skönt att göra nåt annat emellanåt. Man jobbar bättre när man är sugen.
Ska bli kul att se när allt är på plats.
Ha det gott
/Anette