fredag 15 april 2016

Skrynkligt värre


Små, ljuvliga och skrynkliga. En kruka hänger på altanen och ger vårkänsla ända in i vardagsrummet.


Det är inte bara mossmattorna som är full av blommande lökar, även rabatterna har några ;-) Visserligen försöker jag flytta ut en del lökar från rabatterna till mossmattorna, men det tar sån tid.


En del av lökarna har hamnat helt galet, och jag undrar varje år vem sjutton det är som gör sig omaket att flytta runt dem. Mig veterligen har vi inga sorkar eller annat som gräver runt nere i jorden, så det kanske helt enkelt är jag själv i min iver att rensa :o


Den mest välkomna "vårblomman" i år har kommunen planterat :-) 
Som vi har väntat och tjatat, men nu så...... Det är inte gratis, men bra blir det!

Trots att veckorna rusar fram som snälltåg, måste jag ändå säga ÄNTLIGEN. Äntligen har vi fredag, en fredag som får ägnas åt lite inomhusarbete, städ, tvätt och givetvis matlagning.

Ha en underbar fredag och en bra start på helgen. Tjingeling

2 kommentarer:

Meta sa...

Jasså du har hittat lite rococopenséer du med de är såå fina näsan bättre än de vanliga nyhetens behag kanske.
Hoppas era ledningsproblem löser sig nu då.
Ha det gott på fredagens kväll
Kram Meta

Charlotta sa...

Vi har fått in fiber i vårt hus nu och på köpet fick vi en meter bred gräsfri remsa från tomtgränsen och rakt mot huset. Meningen var att de skulle "plöja" ner kabeln, men när de väl kom så var det både tjäle och snö så det var stora grävmaskinen som fick göra jobbet. Ja, ja, snart har vi bytt ut ADSL-abonnemang mot 100/100 fiberuppkoppling och DÅ kommer det vara värt det. ;)

Ha en skön helg!