torsdag 23 maj 2013

Ute eller inne .....


...... i kväll faller valet självklart på ute, ute och njuta av dagens sista solstrålar. Kommer du hem till oss, är det lämpligast att köra in på den stora garageuppfarten. 
Det som möter är den välkomnande röda köksentrén ovanför trappan eller de andra två alternativen, till vänster leder grusgången till själva huvudentrén och till höger ..........


 ..... kommer du till baksidan, som är framsidan men utan utgång :o Här är insynsskyddat, lä, sol eller skugga beroende på val. Här har vi trädgårdsland, växthus, kryddträdgård ........


...... utemöbler, uppställda på flera olika ställen. (det grå seglet i mitten är i själva verket ett, alldeles nödvändigt, jätteparasoll). Som ni ser - inte många krukor ute än :o de kommer ut i helgen och i nästa vecka.


På trappan till huvudentrén har vi möbler av det lite tyngre gardet, gjutjärn både i bänk och bord. De lätta caféstolarna drar vi runt hela trädgården, allra helst nu i början på säsongen, i jakt på sol.


Ytterligare en anledning till att njuta uteliv - äppelblom - alla våra gamla äppelträd står i blom. Det bådar gott för hösten.

Mer ute-inspiration hittar du HÄR, hos övriga fabrikörer. Ha en underbar avslutning på torsdagen. Tjingeling ♥

2 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

Mysiga små sittplatser hos er. Kraaam Pia

Meta sa...

Kommer gärna på besök i din härliga trädgård.
Ha en fin fredag
Kram Meta