tisdag 21 februari 2012

Snyggt i skafferiet ......


........ det är så hopplöst tråkigt med alla dessa plastburkar! Tänkte visa er lite snygg förfaring för skafferiet. Plast bytt mot porslin och glas.
Proportionerna är väl kanske lite fel på salt och mjöl. Mjölburken är väl kanske lite i minsta laget ;D och saltburken i största laget, men snygga är de!


Att få plocka fram pepparkakskryddorna ur dessa burkar till nästa jul kommer att vara en ren fröjd. Ni ser rätt - det är inte Boet-hyllan från köket, utan en annan Reda-hylla som står i storskafferiet i väntan på renovering.


Socker, potatismjöl, kaffe, frukt och havregryn i rejäla burkar. Nejlikor, kardemumma, kryddpeppar och ingefära i lite mindre burkar.


I kväll blir det semlor istället för yoga, efterhängsna förkylningar och huvudvärk håller både mig och dottern borta från träningen i kväll.

Ha en underbar fettisdagskväll. Tjingeling

2 kommentarer:

Vintage House sa...

Hej
så härliga bilder och visst är det vackrare med gammal förvaring....
kram
sandra

Villa Ryttarängen sa...

Håller med dig, plastförvaringen ser trist ut i jämförelse med de gamla härliga i porslin. Jag ska visa mina en dag. Gillar de gamla hederliga vad de nu heter med glas eller plast mått i trä skåpen. Kram Pia