tisdag 6 september 2011
Chiliskörd med hetta ........
...... när vädret sviker och höstkylan kryper på, är alla medel tillåtna. Dags för chiliskörd!!!
Jalapeno, Hungarian hot wax, Red cherry, Hot tomato och Hungarian black. Det är ett riktigt hett arbete, att ta hand om peppearfrukter så kirurghandskar är ett bra skydd för händerna.
Alla pepparfrukterna är skivade (ca 2 liter) och blandade med en lag som består av:
4,5 dl äppelcidervinäger, 4,5 dl vatten, 4,5 msk socker och 4,5 tsk salt. Jag lät det koka upp och sen koka 8 minuter på svag värme under lock.
Öste upp det direkt på varma burkar och satte på lock. Härlig hetta till tacos, grytor, pizza och annat gott till hösten.
Ha en underbar tisdag. Tjingeling
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar