......... det gäller att passa på att njuta av de lediga dagarna. En riktigt härlig långfrukost med maken, sen köket ......och där är jag kvar än ;D
Förbereda ratatouille till kvällens grillspett med kalkon, till det blir det hasselbackspotatis, en enkel grillsås och pesto-foccacia.
Trädgården producerar rabarber i massor, det gäller att passa på när de är spröda och fina, idag blev det rabarberkräm och en .......
..... rabarberkaka smaksatt med massor av kardemumma. När ugnen ändå var på och kardemumman stod framme ........
...... fick det bli lite kanelbullar också. För första gången testade jag att göra bullar i muffinsplåtarna, för att få lite höjd på dem. Det gick så där :o kanelbullarna flöt ut lite men pistagebullarna blev OK. Får nog testa fram hur torr fyllningen behöver vara för att hålla ihop bullen och inte rasa ihop eller flyta ut.
Nu står pesto-foccacian på jäsning och jag måste fundera ut något frukostbröd till i morgon. Fler inspirerande söndagsbilder i Fabriken. Ha de gott. Tjingeling
2 kommentarer:
Så gott det ser ut.:-) Kram Stina
Varför har jag börjat med en diet, blev sååå sugen! ;)
Skicka en kommentar