tisdag 9 januari 2018

Boosta


Är det inte något visst att skala en apelsin och sen avnjuta frukten klyfta för klyfta?

Helst ska det vara de ekologiska från Italien, Sicilien eller Spanien. Så fort jag ser dem i butikens fruktdisk försöker jag plocka till mig några stycken, men inte för många.
Den här mörkare delen av året behöver vi alla, alla vitaminer vi kan få i oss. 

Eftersom både maken och jag känt oss ovanligt trötta och orkeslösa den här hösten/vintern har vi i år till och med gått så långt att vi äter kosttillskott :o Det är sant! 
Jag fick tips om D-vitaminer och magnesium, så det fick bli multivitaminer samt tillskott av B och D-vitaminer, zink, magnesium.
Dessutom har jag äntligen trappat ner mina värktabletter, jag planerar därför för en detox med start om en vecka ungefär. Nu ska gifterna ut och orken tillbaka :-)

Men nu, en apelsin till :-)
Ha härlig fortsättning på resten av veckan <3

2 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

Hej hej vännen. Ja du aldrig fel att äta lite extra vitaminer tycker jag. Jag trycker i mig både det ena och det andra helt ovetande om det gör verkan. Fast tron kan ju försätta berg. Magnesium och b-vitamin känns rätt. Kraaaaam Pia

Meta sa...

Det är ju för härligt när det är gott åxå, å kan det bli för mycket fast C-vitamin kissar man ju ut som tur ät. Vita miner och antioxidanter är ju inte så lätt alltid att få isig så mycket man behöver det är individuellt åxå så det kan bli knepigt ibland.
Ljus och antioxidanter och lite extra vitaminer är bra.
Ha nu en fin och skön mitt i veckan i morgon
Kram Meta