tisdag 21 augusti 2018

Klippt och skuren


Så var det äntligen dags att klippa bort sommarens "lockar" och de solblekta (läs slitna) topparna. Eftersom jag kom lite för tidigt till salongen hade jag tid att googla lite frisyrer ;-)

Resultatet?
Helt perfekt och absolut mycket kortare än jag haft på länge, dessutom blev det bara min egen råttfärgade hårfärg kvar :-)


I dag är jag besviken på sjukvården!!
Förresten besviken är bara förnamnet, meningen var att jag äntligen skulle få ny smärtlindring så att jag kan börja träna och leva igen. 
Men icke! Dags för ny utredning. 
Så trött och besviken!
Men det går över, jag lovar. Bara jag får "sova" på saken.

I morgon är en ny dag, en ny dag med nya tag.
Ha en härlig fortsättning på resten av veckan <3

2 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

Skönt när man fått höstfrisera sig. Snyggt! Ja men så trist, sov på saken och så hoppas jag att det ordnar sig. Kraam Pia

Charlotta sa...

Så snyggt och jag tycker inte att tonfallet i ordet råttfärgad är riktigt rättvisande. Inget ont om råttor egentligen, men naturliga hårfärger borde benämnas finare, de är ju vackra. Cendré, mörkblond, askblond, är vackra benämningar på din fina framklippta hårfärg. :)

Hoppas du snart får hjälp med smärtlindringen. Att kunna träna är ju bland den bästa självhjälpen mot smärta så det låter väldigt trist att du inte snabbare kan få hjälp att komma igång. En god natts sömn för att komma i balans är heller inte fel. ♥