Solen låter sina strålar svepa förbi utanför matsalsfönstret, det är inte varmt ute men solen skiner :-)
Inne dukar vi och förbereder långfredagens middag.
Glas: fr v Eva Solo, Orrefors Difference Primeur, champagneskål okänt fabrikat. Tallrikar: Rörstrand Ostindia. Bestick: Mema GAB Ingrid NS. Duk: Himla |
Till förrätt har jag förberett en sparris och ramslökspannacotta, den serverar vi med lite räkor och en smördegspuff.
Maken har preppat grillen och varmrätten kommer givetvis därifrån ;-) Det blir sticky ribs, kryddiga potatishalvor, baba ganouch och bbq-sås.
Till efterrätt blir en riktig chokladbomb, choco cheescake.
Nu tror jag bestämt att köket kallar, några börjar visst bli sugna på den där grillölen ;-)
Ha en underbar fortsättning på påskhelgen. Kram ❤️
1 kommentar:
Vilken brakmiddag! Här blev det lite räkor i pitabröd med avokadoröra och ägg. I dag på Påskafton så bjuds vi på traditionell påskmiddag hos mina föräldrar.Måste inhandla lite blommor och göra en grupp. Glömde att handl igår på jobbet i all stress. Kraaaam Pia och GLAD PÅSK!
Skicka en kommentar