lördag 15 april 2017

Påskägg


Har man inga egna höns som värper färgglada ägg, då får man fixa det själv. Färgen alltså, inte äggen  ;-p

Vita ägg från Äggaboden, tillsammans med lökskal och lite folie. Några minuters längre koktid och voila, snygga påskägg till påskaftonsfrukost.

Äggkopp: Green Gate. Tallrik: Rörstrand Ostindia. Äggsked: Hardanger

Än så länge har vi sluppit snön, men det brinner en brasa sen länge, fy fasen så kallt det är :o

I dag har vi delat upp göromålen, sonen tränar, dottern slingar håret och maken står i köket och gör lite förberedelser till kvällens påskknytis. 
Jag då, jo jag tvättar och ska snart slänga mig runt med dammvippan och köra ett snabeldraksrally. Framåt eftermiddagen ska bordet dukas och det sista finliret med maten ta vid.


När dottern kom i torsdags, hade hon med sig Mandelsmanns Köksbok :-) Lite kul att läsa texterna och recepten, samtidigt se paret framför sig och nästan höra dem läsa texterna.

Ha en underbar påskafton.
Kram ❤️

1 kommentar:

Elle sa...

Det var evigheter sedan jag bloggade och jag ser att du fortfarande är så flitig med regelbundna inlägg. Tummen upp för dig!
Önskar dig en fortsatt fin påskhelg.
Kramar
Elle