söndag 13 mars 2011

Rätt eller fel .........


.......... är väl dagens snackis, alltså var det rätt låt som vann? Vi fick i alla fall bästa marängsvissen till resultatpresentationen. Tack E, det gjorde du bra!! Vi kan njuta av semifreddo idag med :o


Gårdagens andra bak, rågsiktskakor, en stående favorit i familjen. Nu när vi dessutom fått tag i det bästa mjölet hittills, går bakningen som en dans. Vi köper mjölet i 2 kg's påsar på Börjes i Tingsryd och det kommer från Lyckebo Gård. Det är snart läge att hämta större påsar direkt på gården.

 
 Det är ännu ganska grått och disigt ute, så jag drar väl igång Assistenten idag. Kavring står på schemat och den degen orkar Kitchen Aid definitivt inte med.

Vi har varit utan varmt vatten sen i går lunch, och det är knappt tryck på det kalla vattnet heller. Vi får verkligen hoppas och tro att kommunens tekniska gubbar i sina vita bilar hittar vattenläckan i samhället, snacka om att man är bortskämd med vatten i kranen :o Både varmt och kallt, tror ni det var kallt att duscha efter morgonens träningspass?? Hua, fryser fortfarande, värmer mig med datorn i knät.

Senare idag hoppas jag på att kunna visa bilder från köket och det nya som kommit in där ;D

Ha en härlig söndag. Tjingeling

Inga kommentarer: