torsdag 25 mars 2010

Konst eller bara konstigt.........

Säg hej till min nya sovrumskamrat, Herr/Fru fluga! Lite svårt att sova i natt, vi hade ett gängbråk i sovrummet. Årets första flugor ! Är det ett vårtecken så säg?
.
Magnolians svällande knoppar är väl i alla fall ett vårtecken, eller......
.
... räknas mina iskrokusar, trots att de inte har kommit så himla långt. Jag har satt dem på norrsidan av bokhäcken, så jag får väl skylla mig själv ;o. Men å andra sidan blommar de ganska länge när de väl slår ut. Just dessa är ljust lila, men det brukar komma i regnbågens alla pastelliga färger.
.
Det här är inget vårtecken - är det en installation - eller är det är konst, eller är det bara konstigt skrot på väggen? Svårt att säga, men jag älskar den! Passar så bra hos oss eftersom vi har en "fjärilsträdgård", vänta bar till jag får kasta nya kameran över mina bevingade vänner ;)
.
Nähä ni, vad blir det för mat? Sitter just nu och fördriver tiden med lite bloggande i väntan på favorit-Per.
.
I morgon blir det jag, maken och kameran som tar en tur till Växjö. Vi ska släppa av sonen med dator på flygplatsen. Han ska iväg och lana någonstans i norra Sverige.
.
Ha de bäst. Tjingeling

3 kommentarer:

Emmas utsikt sa...

Visst är det härligt när de första småblommorna tittar fram! Vi har också haft nån fluga på besök, jag släppte ut den, den kanske dör? ooops...

Ha en skön helg!

ps
De roundup-pluggarna du nämnde, var får man tag i såna? På Plantagen menade de att jag skulle hälla koncentrerad roundup i hålen, men plugg låter smartare.

Leif sa...

Fjärilsgubben var himla fräck. Såg bloggen genom, slottis.

Elle sa...

Flugor har vi också här, det är väl ett av de få vårtecken som jag egentligen kan leva utan...
*blink*
Ha en skön fredag!
Kram Elle