söndag 7 februari 2010

Experimentlusta

Vi har fått i uppdrag att göra desserten till svärmors 75-års kalas. Då vill jag göra något helt nytt och annorlunda, dags att experimentera i köket. I love it!

Choklad är alltid populärt och vi tänkte oss något kladdigt men som ändå går att servera i fina bitar.
I botten en kladdkaka med mörk choklad.
Ovanpå en vit hallonfudge, smaksatt med absolut raspberri.
.
Längt upp på toppen en chokladcreme och sedan raskt ner i frysen.
.
Tanken är sedan att servera tårtan i små bitar med hallonsås och ev vispgrädde för de som önskar.
.
Nu håller vi tummarna på att experimentet blir lyckat, annars får vi testa någon ny idé. Jag återkommer med rapport om resultatet.
.
Sitter just nu och njuter av favoritkocken på TV, Per Morberg!
.
Tjingeling

1 kommentar:

Bluggi buggi blogg sa...

Å så spennenDE. Lykke til med eksperimentene :)
Trude :)