tisdag 23 februari 2010

Stresshantering

Det absolut bästa sättet för mig att slappna av och tänka på annat är att BAKA. Det är avkopplande och dessutom luktar det så himla gott. Ett stort plus är ju att det smakar gott också, nybakat bröd till frukost är inte fy skam.

Med hjälp av Levaindeg har jag alltid en starter i kylskåpet, vilket faktiskt gör att det finns tid för att baka surdegsbröd även mitt i veckan.
.
När jag vill ha omväxling i bakandet, tar jag fram rågsurdeg och gör en starter på morgon som får gosa till sig till jag kommer hem från jobbet. Helt perfekt!

Om ni är sugna eller nyfikna på enkla surdegsbröd kan jag rekommendera ett besök på Martins blogg Pain de Martin.
.
En annan bra sida är Saltå Kvarn där bagaren Manfred har en del recept och tips.
.
Lycka till med stresshanteringen. Tjingeling

1 kommentar:

Bluggi buggi blogg sa...

Å så flotte brød. De så utrolig gode ut.
Så deilig å få servert sånt godt brød til frokost.
Det var ikke grytelapper på innlegget mitt, men spisebrikker ;)
Ha en fin dag,
Trude :)