måndag 1 januari 2018

Välkommen 2018


Ett nytt år, 365 nya dagar att göra något av. Inga löften som kan brytas utan bara dagar att ta tillvara på och göra det bästa möjliga av.


 Maken och jag avslutade 2017 med en tre-rätters på tu man hand, är du nyfiken på vad vi åt finns det i det här inlägget på Bak- och matbloggen.


En av våra grannar bjöd på makalösa fyrverkerier. Jag chansade och fotade med ett helt annat objektiv än jag brukar, jag tog mitt EF 17-40 f/4L USM. Chansningen gick hem och jag fick en hel hög fina bilder,  här är några. Det här är den verkliga favoriten, ser mer ut som en galax än ett fyrverkeri.


Appropå galax, så har jag ju inte visat mina jul- och nyårsnaglar som är inspirerade av just galaxen. Ny syns det väl kanske inte jättebra men ringfingernageln är målad som en galax :-)


Eftersom jag ändå visade ärmen på tröjan, kan ju lika gärna visa hela. Jag är ju en frysskit och det fick bli ytterligare en varm ulltröja vid det senaste besöket hos Malin, Butik Norregård utanför Långasjö.


I dag tar jag det lugnt, plockar ut det sista av julen och väntar på att maken ska ta ut granen. Adventsstjärnor och ljusstakar får hänga med någon vecka till, annars blir det ju så hiskeligt mörkt :-)

Ha en bra start på det nya året och en härlig fortsättning på resten av veckan <3

2 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

Kram på dig. Wooow vilka läckra naglar och varma tröjor är ju ganska så skönt bara dom inte sticks. Ska kika in på matbloggen din nu. / Pia

HWIT BLOGG sa...

JÄTTEFINA fyrverkeribilder!! Wow! Ja nog märks det att man bor i skogen för inte en raket syntes till här, lite snopet :)
Snygga naglar också, vore kul att fixa dom någon gång faktiskt...
Önskar dig en bra start på 2018!
Kram från Titti