tisdag 30 januari 2018

Svart är aldrig fel


Måste bara!
Är det bara jag som älskar mjuka, sköna kläder som sitter skönt men ändå ser rätt ok ut?

På jobbet använder jag antingen mina ybermjuka Please-jeans eller så har jag ett par golfbyxor :o Japp, jag köper nog de flesta av mina "jobb-kläder" i golfbutiken här hemma :-) Snygga, sköna och så gynnar jag en lokal butik.

Men i förra veckan kunde jag inte låta bli, min favoritnätbutik hade 20% och jag passade på :o
Jag beställde ett par sammetsleggings från Spanx. Supersköna och har lite lagom "håll-in" precis där jag behöver det ;-)
Ha, ha, ha! Jag har inte tänkt att använda dem med en instoppad tröja, utan tillsammans med en längre top, skjorta eller tröja. Eller kanske till en kortare klänning.

Tror minsann jag behöver putsa spegeln!!!

I kväll är matlagningen en riktig utmaning, för andra gången på en vecka har vi blivit av med vattnet. Den här gången var det visserligen planerat, men vattnet var borta när jag kom hem från jobbet och vi får inte tillbaka det förrän i morgon förmiddag.
Men en rotfruktsoppa går att svänga ihop utan alltför mycket kladd i köket :-)

Ha en härlig fortsättning på resten av veckan <3

1 kommentar:

Meta sa...

Snyggt och låter ju superskönt. Svart gillar jag skarpt fast det inte är min så kallade färg är en hösttjej liksom. Gör inget jag har det ändå. Går ju att pigga upp med andra färger.
Det där med kläder är jag inte alls på hugget med just nu. känns som jag går mest i målar och jobbarkläder på kolonin tycker jag. Får ladda lite nytt till hösten när vi är klara.
Ha det gott
Kram Meta