måndag 8 mars 2010

Mini-solar

I går var svärföräldrarna här på söndagsmiddag (försenad födelsedagsmiddag) och hade med sig fantastiskt vackra gerbera. Eldigt orangea som små minisolar, nästan identisk färgställning som mina favoritsolrosor.
.
De passar perfekt i matrummet.


Vårt matrum har en varmgul tapet som gör sig väldigt bra till våra "mörka" 30-tals möbler. Dock är matbordet av en klart senare årgång, men jag har ännu inte hittat något bord i samma format till överkomligt pris.


Vi gör fortfarande av med enorma mängder ljus, men snart kommer ljuset och då kan vi ställa undan ljusförvaringen till de härliga augusti-kvällarna är här ;))


Bjuder på en bild från vår hall vid den stora entrén. Här syns det väldigt väl att trappan ännu inte är klar upp till övervåningen (blink, blink).
.
Det är helt underbart att ställa upp dubbeldörrarna och intaga frukost eller morgonkaffe på trappan. Utnyttjas väldigt flitigt när det är varmt, soligt och skönt ute (mmmm, längtar!)
.
Jag vann tyvärr inget på konstföreningens årsmöte idag, men det var ett 70-tal andra som blev glada! Det blir nya chanser nästa år!!
.
Ha en fortsatt bra måndagkväll. Tjingeling.

Inga kommentarer: