fredag 23 oktober 2020

Glögg med smak från Marrakech


Avsmakning av årets årgångsblossa har alltid varit en tradition på Alla Helgons dag, efter fackeltåget. Men i år blir det till att värma traditionell glögg också!

Årets glögg ska ha fått smaker från Marocko, närmare bestämt Marrakech, mynta och grönt te som förenats med traditionella glöggkryddor.

Det är en vit glögg med traditionell doft men jag tycker snarare att den smakar någonstans mellan tvål och parfym och är i särklass den sämsta årgångsblossa som tagits fram. 
Ord och inga visor och en rejäl diss från mig, men smaken är ju olika så den passar säkert någon ;-)


 Hörrni, det är fredag vet ja!! :-)

Det är fredag och det är lagom ljummet, så där 13 grader och träden brinner i höstens alla färger. Kan ju inte bli bättre.

Ha en härlig fredag och en bra start på helgen <3

2 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

Jag är ju ingen fantast av mynta men tyckte att den var Ok som kall. Snygg flaska i alla fall. Kraaam Pia

HWIT BLOGG sa...

Jag har också hört att den smakar ILLER!! Så synd att de måste skapa en massa smaker jämt...låt glögg vara glögg :)
Ha en fin lördag!
Kram från Titti