En tillbakablick på påskafton när vi inledde ätandet med bubbel och pizza bianco med löjrom för att fira makens födelsedag.
Därefter fortsatte vi med mer traditionell påskmat ;-)
Dagen till ära letade jag upp det gulaste jag hade i dukväg, som vanligt är alla dukar numera för korta.
Men vad fasen gör det ;-)
Men vad fasen gör det ;-)
Vad dukade vi upp då?
Räkcheesecake, sherrysill, senapssill och ägghalvor.
Varmrökt lax, basilikasås, inlagd sill och romsill.
Brantevikssill och nubberöra.
Jansons frestelse för de som saknade potatis ;-)
Till skillnad mot vanliga påskaftnar var vi bara den lilla familjen, det vill säga, maken, jag, barnen med sina respektive <3
Väldigt annorlunda!
Väldigt annorlunda!
Vi avslutade med det vackraste påskägg man kan tänka sig, från Feldts Bröd och Konfekt i Halmstad.
Det var en kort tillbakablick på vår påskafton tolkad med mat ;-)
Tisdag och arbetsveckan har börjat. Än så länge ser den ut som den gjort de senaste veckorna, maken arbetar hemifrån och jag kör upp till Emmaboda.
Ha en fin fortsättning på veckan <3
2 kommentarer:
Åhh så mycket gott och så trevligt att få fira med sina barn. Vi vågade inte det pga. underliggande sjukdom. Hoppas det kommer fler påskar att fira. Kraaam Pia
Men så mycket gott!! Här blev det bara lite enkel påskmat...sill & potatis :)
Kram från Titti
Skicka en kommentar