torsdag 12 november 2015

Vi närmar oss med stormsteg


Herregud så fort tiden går, snart har halva november också sprungit förbi. Jag som trodde den här veckan skulle kännas låååång, men icke, snarare tvärt om.

Eftersom det är becksvart när man kommer hem, hinns det ju inte så mycket i veckorna längre. Därför har vi lämnat den kommande helgen med blanka kalenderblad, dels för att jag fortfarande går på C9 och dels för vi har faktiskt tänkt förbereda för målning och med lite tur även hinna börja måla.

Jag förstår inte hur det kan vara så mycket att plocka undan, jag får bestämt rensa undan lite och ha en loppis till våren tillsammans med dottern ;-)


Nu tror jag bestämt att det är dags för en balja te så att jag får upp värmen.

Han en skön avslutning på kvällen och en bra start på morgondagen.
Tjingeling

2 kommentarer:

Rost och rädisor sa...

Visst rusar tiden iväg. Inte hinner man bli utråkad precis. Ovanligt läckra sugrörsburkar. Mina är inte alls lika coola. Visst behöver man rensa efter hand. Jag har en bananlåda jag lägger i efter hand. Vad kommer alla prylar från...
Allt gott
Anette

Meta sa...

Ja inte vet då jag vart dagarna försvinner trodde jag skulle hinna mycket innan helgen men det blir till att jobba i dubbel fart idag om all mat och fika ska vara klart till arbetsgänget anländer och det drar igång i morgon. PUH.
Den servisen är fin som du har. Hoppas inte den åker ut. Samla på sig det gör vi tydligen alla hör jag. och det är svårt att göra sig av med saker för naturligtvis är det just de jag vill använda då.
Ha en fin helg Hamna inte i målar pytsen bara
Kram Meta