onsdag 4 maj 2011

Nu sticker ........


......... nej, fel, nu stickar jag. Jaa, faktiskt, jag stickar, stickar pulsvärmare till mina stackars ömmande handleder.
När min far var här i påskhelgen, hade han med sig en hel låda med stickgarn och en stor kasse med virkgarn. Garn som min mor inte hade hunnit använda men som nu kommer det till användning.


Jag ägnade någon timme till att surfa runt och kolla in lite olika pulsvärmare, sen kombinerade jag ihop den här varianten. Kanske inte den mest praktiska färgen, men jag gör säkerligen både gråa, svarta....... jag kan välja ganska friskt.

I dag har vi haft riktigt april-väder, snö, regn, hagel, stålande sol och fortfarande väldigt kallt. Inte så himla skönt att vara ute, desto skönare att sitta in vid datorn och sticka.
Ha en alldeles underbar lill-lördagskväll. Tjingeling

2 kommentarer:

4U2 sa...

Men, min pågående kommentar försvann ... jag skrev att jag tackade för din kommentar hos mig och att det var roligt att inspirera att börja sticka igen! Fina muddar!

Stina sa...

Haha... Nu fick du mig att gapskratta. Nja, jag vet inte, men om den är vaken så sover den väl inte...tror jag.:-D Kram stina