onsdag 10 oktober 2018

Årets Blossa


Jag är riktigt spänd på att smaka årets Blossa glögg. Av utsidan att döma är den inte speciellt julig, men man ska inte döma hunden efter håren.
Enligt Åsa Orsvärn, Chief Blender för Blossa, har BLOSSA 18 di Limone har smak av Limoncello som ger en mild, närmast sötaktig syrlighet. Smaken gifter sig väl med BLOSSAs traditionella glöggkryddor och tonerna från rosmarin, timjan och basilika. BLOSSA 18 är en spännande kombination av soligt medelhav och klassisk svensk jul.

En sak är säker, de kinesiska mocca kopparna matchar flaskan även i år ;-)


För bara ett par dagar sedan var det glöggväder i luften, men i kväll var det ju ljummet. Tror bestämt att glöggavsmakningen helt enkelt får vänta några dagar.

I dag har jag tagit hand om den första riktiga satsen med surkål och jag lovar att den blev god. Recept kommer innan veckan är slut.

Dags att krypa ner och försöka sova bort den här envisa förkylningen, med allt vad det innebär.

Ha en härlig fortsättning på resten av veckan <3

3 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

Spännande smaker i årets glögg. Jag gillar ju alla... Ha Ha! Ja dina fina mocka koppar passar ju perfekt. Krya på dig. Kraaaam Pia

HWIT BLOGG sa...

Ja det ska bli spännande att smaka den :) Men inte just nu som du säger, vilket skönt väder vi har! Älskar surkål så jag väntar med spänning på ditt recept, toppen. Bra för magen!
Ha en fin dag!
Kram från Titti

Meta sa...

Den glöggen låter riktigt spännande. får bli när kylan och rusket är tillbaka. Nu är det sommarvärme och det får vi visst njuta av hela helgen Härligt
Ha det gott
Kram Meta