söndag 9 juni 2013

Regnbågens alla färger och lite till .....


.......... efter en dag vid symaskinen och ytterligare en dag svärandes över närmare 100 öljetter är äntligen lä- och insynsskyddet på plats på balkongen. Fler bilder kommer när jag sansat mig lite :)


Skuggrabatten på norrsidan börjar arta sig, snart är "spetskråset" på plats i framkant i form av rosa skuggbräcka. Längst bak sitter någon slags strutbräken från skogen, sedan är det funkia av olika slag, julstjärnor, jätterams och andra små lökar.


Vår uteplats är särdeles fin i det mjuka kvällsljuset, snart har även vårt naturliga parasoll vuxit till sig och kommer att sila solljuset även dagtid. Jag får nog visa en bild på valnötsträdet, nu när det har fått sina vackra blad.


På tal om vackra blad, kombon blommande rabarber och röd zellernöt, även den slående i kvällsljuset.


Våra stora hibiskusträd har fått kommit ut i solen, i ren skär tacksamhet sträcker de sina röda strutar mot den blå himlen. Lovely!


Självsådd underplantering i ett av olivträden :o


Annan självsådd underplantering, dock inte lika vacker och heller inte så populär. Men naturen är bra förunderlig som kan fixa till en sån snillrik lösning, små, små helikoptrar samlade i en boll.....

Fler söndagsbilder hittar du HÄR. Vår söndag börjar på samma sätt som gårdagen, sol från klarblå himmel.
Ha en underbar söndag. Tjingeling ♥

Inga kommentarer: