måndag 19 februari 2018

Tvättstuga


Tänkte det kunde vara på tiden att titta ner i vår källare :o
Vi har ju källare under hela huset, visst en del är garage, men det är ändå hyfsat med utrymme.
Vår tvättstuga hamnade här nere av det enkla skälet att det fanns en tvättstuga här när vi köpte huset.
Maskinerna är numera ett hopplock av varumärken, just för att olika varumärken verkar vara olika bra på olika produkter. Senast vi bytte fick det bli en Bosch tvättmaskin och en Cylinda torktumlare.


Trots att det är källare är det relativt ljust. Jag får plats med en strykbräda, min ångstrykmaskin och lite sorteringshyllor. Jag har lite planer på att göra om, men det får vänta ett tag för det funkar.
Inne i tvättstugan finns även en extradusch i form av en kabin. Inte så trevlig men den går att använda till nöds. Just nu använder vi den mest för att spola av leriga stövlar :o


Går man ut genom dörren hamnar man i växthuset :-) Den mest perfekta källartrappsöverbyggnaden man kan tänka sig. 
Den här årstiden är det riktigt najs att hänga här nere med dörren till växthuset på glänt. Så härligt att känna doften av fuktig jord, för att inte tala om doften från de blommande citrusträden :-)

Måndag igen, måndag med jobb golfträning i golfhallen. Just träningen är det som gör att även måndagar blir bra dagar :-)
Ha en härlig fortsättning på resten av veckan <3

2 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

Så trevligt att få kika in i din tvättstuga. Smart med dörren rakt in i växthuset. Kraaam Pia

HWIT BLOGG sa...

Vilken "lyx" med en källare och bra utrymmen! Det saknar jag...vi har en pytteliten tvättstuga i närheten av köket så kör man både diskmaskin och tvättmaskin låter det som en hel byggarbetsplats hi hi.
Måndag en överstökad och jag tror en influensa är på väg, känns så.
Kram från Titti