måndag 27 juni 2016

Inspiration i bokform


Sitter och njuter av ljuset, inifrån. Njuter av att ha solen inomhus som omväxling, midsommarbuketten som landade på brickborden på midsommarafton står fortfarande kvar och sprider solljus.
Maken och sonen tränar golf och jag tränar ryggen, jag är envis som synden och tänker inte låta en sketen disk få hindra mig!!!

För att koppla bort från värk är det härligt med en inspirerande bok, den här gången en kokbok. Farm Dining, en kokbok av det lite mer jordnära slaget, från gård till saluhall till bord samlat under ett tak.
Boken är producerad av Wapnö Gård, utanför Halmstad. Jag har inte besökt dem, men de står högt upp på min måste lista. Gårdsslakteri, gårdsmejeri, saluhall..... Jamen ni hör ju!!!

Boken fick vi av sonens flickvän E, som är från Halmstad och dessutom har sommarjobbat i Saluhallen på Wapnö Gård.


Så fick vi måndag och första arbetsdagen den här veckan, en av många som är kvar innan vi får semester. Det är så pass långt kvar till semester att det inte ens är ide att börja räkna ner ännu :o 
Däremot har jag börjat klura på härlig semestermat så klart !! ;-)

Ha en fantastisk vecka. Tjingeling

2 kommentarer:

Meta sa...

Hihi det är nästan det att klura som ger bästa semesterkänslan. Låter bra med en sån bok tyvärr är det ju köpstopp på kokböcker här har helt enkelt för många och svårt att göra mig av med don åxå.
Ha nu en bra arbetsvecka
Kram Meta

Charlotta sa...

Härligt med lite ny inspiration till matlagning och nya rätter. Alltid bra att få nya infallsvinklar och idéer. Hoppas det smakar riktigt bra när det kommer till bordet. :)

Och när det gäller sen semester så är det väl gott att kunna tänka "den som spar han har". Men allra helst skulle man ju vilja ha hela sommaren förstås. Och när man ändå drömmer: solsken varje dag men bara lagom varmt och så regn lite grand på nätterna så att trädgården mår bra. ;))

Sköt om dig och ryggen ♥