fredag 26 december 2014

Utan återvändo .....


....... i värmen från bygglampan blir TV-rummet ljusare och ljusare, det går definitivt inte att ångra sig nu :o

Att måla på tapeter är lite chansning, men än så länge sitter de gamla limfärgstapetsvåderna kvar. Visst några skarvar måste limmas om, men det kunde vara värre. Jag är riktigt nyfiken på att få se den vita färgen i dagsljus, men det får bli i morgon det. Dessutom ska minst ett lager till med vitt på.


Tur att vi var sugna på efterrätt i går, passade riktigt gott med en paus och pecan- och jordnötspaj ;-) Recept finns HÄR.

Ha en skön avslutning på annandag jul. Tjingeling ♥ ♥

2 kommentarer:

Meta sa...

Ja nu blir jag nyfiken det ser redan ljusare ut. Så fint.Här skulle jag inte kunna ge mig in i ett enda projekt är helt slut av allt firande med barn och barnbarn i en trea. Puh men så kul det är.Nu har de åkt och lugnet har lagt sig,
Ha det gott och lycka till
Kram Meta

G:a Affären sa...

Jaha, det är fler som målar sig igenom julledigheten... nu väntar både du och jag på dagsljuset för att se hur det blev!
Jag har målat skafferiets väggar, tak och golv tre gånger. Nu är jag utanför, kvistlackar och målar lister kring fönster och dörrar, det är lika bra att fortsätta. Önskar att jag under dagen fick pausa med en bit av den där pajen!

God fortsättning!
Kramar /Cia