![]() |
📷Emmy Davidsson |
Efter visningen av Karlskrona Lampfabrik stannade vi kvar i Karlskrona och passade på att testa Antonios, en nyöppnad Italiensk restaurang precis invid Borgmästarefjärden.
![]() |
Det var inte helt lätt att välja vad vi skulle äta.
![]() |
📷Emmy Davidsson |
Maken valde en av deras napoletanska pizzor.
En helt gudomlig Quattro formaggi, fior di latte, parmesan, taleggio, gorgonzola och toppad med basilika.
![]() |
📷Emmy Davidsson |
Jag hade extrem beslutsångest, men valde till slut risotto.
Risotto con gamberoni, en riktigt krämig risotto med scampi, hjärtmusslor, vitt vin, parmesan och rotfruktschips.
Dottern valde pasta Filetto Di Manzo E Tartufo, oxfilé, lök, tryffel, persilja och grädde. Dotterns sambo valde också pasta men en klassisk carbonara, guanciale, ägg, Pecorino Romano, parmesan och nymald svartpeppar.
Istället för dessert valde vi alla fyra att avsluta med en Hugo spritz.
Jag kan lova att inte var sista gången vi besökte Antonios :-)
Måndag och jag suktar redan efter Italienskt igen.
Ha en fin fortsättning på veckan <3
2 kommentarer:
Mums så gott! Italienskt är ju bara toppen. Förstår att du hade beslutsångest. Kraaam Pia
Oj så mycket mums! När jag bodde i Karlskrona var jag inte så imponerad av deras matutbud så detta låter intressant och det ser väldigt gott ut :) Bra tips!
Ha en fin onsdag...
Kram Titti
Skicka en kommentar