I morse blev den här dagen utnämnd till rabarberns dag, efter regnet har rabarbern vuxit så in i norden och jag bestämde mig att det var synd att låta den förfaras.
Det fick bli lite rabarberlemonad, så uppfriskande och god. Recept kommer HÄR i morgon.
Givetvis fick det även bli rabarberkompott, det gott både till frukost och lunch.Perfekt den kommande vecka som har utlovats att bjuda på sommartemperaturer.
Medan jag ändå stod och bakade bröd, passade jag på att baka en ny sorts rabarberkaka. Den blev riktigt lyckad den med, så även det receptet kommer HÄR under veckan.
Nu tror jag minsann att jag ska ge mig i kast med kvällens middag, hemkörda asiatiska vårrullar :-)
Ha en fin avslutning på helgen och en bra start på nya veckan. Tjingeling
1 kommentar:
Yes, it's time for rhubarb. Congratulations!
Mia Coman , Sighisoara-Romania
Skicka en kommentar