....... det funkade!!! Jag har testat att baka med vildjäst ihop med surdeg, ingen butiksjäst här inte :) Visserligen krävdes det lite förberedelser och degen jäste en hel dag, men det var det värt!
Ett lite segt bröd med en nätt och frasig skorpa, bakat på övervägande delen lantvetemjöl och lite vetemjöl special.
Perfekt söndagsfrukost! Kokt ägg, yogurt med blåbärsröra, nypressad apelsinjuice, te och en surdegsmacka med ost och groddar.
Vårt tidigare favoritbröd på dinkel och fullmatat med frön har fått konkurrens!
Fler söndagsbilder hittar du HÄR. Ha en härlig söndag. Tjingeling ♥
3 kommentarer:
Det där såg gott ut, är groddarna redan klara? Du är så duktig på att baka.Vildjäst vad är det jag får gogla minsann. Kraaam Pia
Brödet ser superfint ut!
Visst är det så att brödsorterna måste bytas ut och varieras. Men nu blir jag nyfiken; vad är vildjäst?
Brödet ser också fantastiskt gott ut med ost och groddar!
Kramar
Cia
Skicka en kommentar