måndag 12 juli 2010

Enkel resa.........

.... men jobbig! Några timmar fel i dygnsrytmen - men på plats. Tåg till Kastrup med gott om tid, det var riktigt skönt kan jag säga. Folk blir så stressade i värmen.
Flyg till Heathrow för byte till Baltimore.
Mellan Heathrow och Baltimore var flyget "överbokat" och jag hade turen att "tvingas" byta biljett till "World Class Traveller". Jag säger bara det - I can get uset to it ;-) Champagne direkt när du stiger på planet, personalen tar hand om ditt handbagage, rättar till kudden när du sitter osv, osv.
.
Vilken procedur det är att flyga. Ja inte själva flygandet då, utan alla kontroller före. Passkontroll, säkerhetskontroll, passkontroll, säkerhetskontroll.........
.
För att inte tala om alla kontroller efter - för att komma in i USA! Men nu är jag på plats! Efter en nätt resa på 20 timmar, från dörr till dörr.
.
Rummet är utrustat med både A/C och luftavfuktare, det behövs verkligen ;-) När vi landade var det runt 35 grader och en fuktighet som la sig utanpå på skinnet direkt.
.
Nu är det mest bara jobb som väntar i tre dagar, - med lite tur blir det tid över till någon form av shopping ("svenskryktena" gör gällande att de har kvällsöppet i det stora shoppingcentret 10 minuters taxiresa från hotellet!).
.
Nu stiger snart solen upp och det börjar bli dags att lämna min laptop till sitt öde en stund..
Ha en alldeles förnämlig måndag. Tjingeling
.
Just det! Bilderna har jag lånat från Wikipedia.

1 kommentar:

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sa...

Hihihi, javisst är det enkelt att göra sig hemmastadd i värsta "pampering" miljön på flyget:-)
Jag hittade precis hit från nånstans, fin blogg, ser fram mot mer:-)

Ha det gott därborta! Hillevi