söndag 25 september 2016

Planering


För mig är det så, planering är A och O. Planering är det som gör att vardagen fungerar. Planering är det som gör att jag kommer ihåg att göra det jag annars skulle glömt bort ;-)

Just söndagarna blir lite av en planeringsdag, en avstämning av hur familjen jobbar, hur många som äter hemma och vilka kvällar. Hur många lunchlådor behövs och vilka dagar.
Sen blir det planering av veckans middagar utefter vad som finns i kyl och frys.

Nu är nästa veckas matlagning och bakning planerad :-) Perfekt!

Den här helgen har vi diskat av snabbt som bara den, igår packade vi flyttkartongen så det stod härliga till. Vi var svarta av trycksvärta upp till armbågarna innan vi var klara :o

I dag har det varit ett helt annat tempo. Dottern, sonens flickvän och jag har varit på shoppingrunda :o 
Dels var vi i Kosta och handlade glas och lite fint i inredningsväg, dels var vi hos Malin och Butik Norregård. Även där blev det lite pynt, men också världens skönaste tröja.  
Exakt vad jag shoppade får jag nog visa en annan gång för nu är det minsann dags att krypa ner mellan lakanen och låta knopp och kropp förbereda sig för en måndag.

Ha en fin start på veckan. Tjingeling

2 kommentarer:

Hem ljuva hem sa...

Du är så duktig Cat. jag har faktiskt lyckats planera in veckan som kommer i matväg. Helt otroligt faktiskt. jag har tom. bakat matbröd och kaffebröd. Kanske jag jobbar för mycket, kanske jag behöver fokusera på annat. Kram på dig. / Pia

Mia Coman sa...

Hello,
Very subtly you tell us it's autumn, presented by gorgeous photo!
Yes, and planning and planning. Well said!
Love, Mia