onsdag 25 maj 2016

Uppfylld


Det blev inte mycket bloggande igår precis. Jag rusade hem från jobbet med andan i halsen, lovade med kort varsel att fixa ihop lite mat till några stycken. Men sen fick jag verkligen fylla på mina energinivåer med hjälp av fyra underbara kvinnor.
Såna kvinnor som man tar upp tråden med där den slutade förra gången, oavsett hur kort eller lång tid som passerat. Vi har känt varandra länge och förenades från början genom Ladies Circle, nu har vi passerat åldersgränsen med råge men håller ihop ändå :-)

I dag har det mesta återgått till det normala (utom energinivåerna då).
Har hunnit med en vattningsrunda i trädgården och växthuset, ett par sniglar fick sätta livet till under rundan. Jag bävar verkligen för när sniglarna väl kommer igång, för det gör de förr eller senare.

Den här veckan har bjudit på underbara dagar, men i kväll tror jag minsann att det slog om. Det var klart svalare och en extra tröja fick åka på.

Jag har äntligen kommit igång med min yoga igen, känner mig lite ringrostig men det kommer nog snart av sig själv igen :-) Jag har ju trots allt hållit på i ganska många år innan jag fick min dipp och ett  uppehåll. Men som sagt, nu är jag igång igen och jag tror minsann att mina värkande leder jublar över de mjuka rörelserna :-)

Ha en underbar fortsättning på veckan. Tjingeling

2 kommentarer:

Hem ljuva hem sa...

Jätte kul med sådana vänner, som man känt länge men kanske inte ser så ofta. Härlig bild på alliumbollarna. Yoga, ja det skulle man ju ta tag i igen som sagt. Ha en fin dag. Kraaam Pia

Meta sa...

De är såna vänner man ska vara rädd om. De bjuder på så mycket fin energi.
Jodå kallt och blåsigt har jag här men lite sol åxå. en lugn kväll på verandan blir det idag.ska hinna en del i morgon
Ha det gott i morgon
Kram Meta