tisdag 21 juli 2015

Lyser upp tillvaron


Så jag fryser idag! Det fick bli tända ljus och jag vete tusan om det inte får bli en brasa till kvällen.

Vädret har ju inte varit det varmaste de senaste dagarna och vi har väldigt effektiv AC på kontoret, det blir mer eller mindre som ett kylskåp liksom. 
Dagens sommarbyxor och tröja var på tok för tunt, i morgon får det bli jeans och tjock tröja!! 


Eftersom det mesta i ljuskoppsväg är undanställt, är det tur att det finns allehanda varianter på formar som funkar för värmeljus. Jag har inte tänkt baka kakor idag, så i dag fick det bli mördegsformarna :o


Nu är det bara tre dagar kvar, eller egentligen 3 och en halv dag kvar att jobba sen är det minsann semester :-)

Under semestern firar maken och jag silverbröllopsdag, så vi tänkte hitta på något kul, bara vi två :-)

Det vi ursprungligen bokade, har vi faktiskt bokat av, då det var på tok för beroende av superväder. Det vi har bokat nu är lite mer oberoende av vädret. Blir det bra väder så blir jag jätteglad, blir det sämre är det ingen katastrof :-) Det finns väl egentligen inget dåligt väder, bara dåligt anpassade kläder :-)


Just nu sitter jag och hoppas på att meteorologerna får lite rätt, när de spått att det ska komma lite värme i augusti. Blir det inte så vet jag någon som har en stor hink med vit färg som står och väntar. Undrar om jag inte ska lägga en beställning på Kalklitir färgen också, för säkerhets skull menar jag ;-)

Ha en härlig kväll. Tjingeling

2 kommentarer:

Meta sa...

Med locket på gör det ju inget om den står och väntar. Färgen alltså. Här har regnat hela dagen känns som höst tur att det finns lite fina blommor att trösta sig med när jag går ut. Det blev en lite kul fotorunda idag regntunga blommor gör sig bra.
Ha det så gott de sista dagarna det låter spännande med en utflykt hoppas det blir bättre än du tänkt dig
Kram Meta

Hem ljuva hem sa...

Åhh så ni ska fira lite.. KUL! ja det borde ju bli bättre väder för sämre kan det väl inte bli. Ha Ha! Kraaaam pia