torsdag 16 april 2015

Jag kom av mig ......


.... tanken var att jag skulle ta lite bilder i trädgården, men ....... Precis som jag lämnade kontoret kom regnet :o

Jag kom liksom av mig och gick ner i växthuset istället :-)

Möttes av en underbar syn, den andra hundtandsliljan (Erythronium dens-canis `Snowflake`) stod i full blom innanför dörren.


Efter lite inspekterande insåg jag även att jag måste ta några kvällspass i växthuset - det är något snigelelände som tagit sig in :-(


I ett tappert försök att skynda på vårvärmen, har jag ställt ut en korg med pensé och förgätmigej. Den söta korgen hade svärisarna med sig till maken på hans födelsedag.


Ett av olivträden har fått komma ut i friska luften, först får det stå lite skyddat under balkongen, sen åker det ut så att jag kan fortsätta att slussa ut resten av växterna. 
Troligen måste jag slussa alla växter via entrétrappan i år. eftersom altanen (förhoppningsvis) snart blir en byggarbetsplats. 
Men mer om det en annan gång ;-)

Ha en underbar torsdag. Tjingeling ♥ ♥

2 kommentarer:

Pia Gustafsson sa...


Vad vacker den är. ja man kommer verkligen av sig i detta aprilväder. Kraaam pia

Meta sa...

Ja du nu har även de fulingarna vaknat än har jag bara sett små små hos mig men de kommer nog snart. Vi har lite kallt på nätterna än ohh om de kunde frysa ihjäl. Tigerliljan är så fin. Har satt några jag med en del har kommit men en del saknar jag. de kanske tar tid på sihg när man sätter löken på hösten jag väntar med spänning.
Ha en fin och skön fredag
kram Meta