tisdag 24 februari 2015

Lite ljusare, lite mer vår .....


...... i söndags var det enkelt att få inspiration, två timmars promenad i solen räckte för att ladda inspirationsbatterierna.

Jag har under många, många års tid samlat på mig nysilverbestick, mestadels inropade på auktioner. Serierna jag samlar på är "Gammal fransk", "Svensk spets" och "Ingrid". Några av dem jag ropat in är så stora att de inte går att äta med, den kan användas som serveringsbestick eller bara vara snygga ;-)
Nu hamnade några av dem i konservglas ovanpå skåpet i matsalen.


Jag passade på att klippa lite "sly" på solskenspromenaden, några videkvistar är alltid härligt att ta in.


Två av de ljust, vårgröna kryddskepporna får tillfälligt agera ljuslyktor för värmeljus modell större.

Genom att plocka in och driva på våren lite, är längtan lättare att bära. Fler inlägg med vårlängtan finns HÄR hos Decor Life.


Måste bara dela med mig av ett riktigt snabblagat mellanmål, eller lunch, hemgjord nyponsoppa serverad med lite keso och en macka. Vill man lyxa till det kan man ju ta glass och mandelsbiskvier eller kanske till och med vispad grädde ;-) Inte nog med att den är god, det är en rejäl C-vitaminboost.
Recept finns HÄR.

Ha en underbar tisdag. Tjingeling ♥ ♥

1 kommentar:

Meta sa...

Vide är så fint. Jog ju in det för några dagar sedan NU är videkissarna alldelens bruna, det har jag aldrig sett förut.Undrar vad som hänt??. Nyponsoppa det äter jag mycket av på kolonin som mellanmål. mums.Det där med silverbestick är en last jag har. Det kommer ofta med nåt hem från Loppisarna, försöker att lugna ner mig lite det blir så mycket överallt.
Tur att jag har två ställen att ha på nu.
Ha en skön dag
kram Meta