tisdag 4 februari 2014

Nu laddar vi .....


.. för en annalkande vår med krukor för första sådden. Vi är ju stora älskare av smakrik chili och gör av med en hel del. Tur att det finns mängder av gamla vackra lerkrukor i källaren :o

I dag har vi belönats med en helt underbar vinterdag, värmande sol och positiva grader. Så skönt att hinna vända nosen mot solen en stund på lunchen. Inte nog med det, dessutom hann jag med en avslappnande vattenmassage innan det var dags att krypa in på kontoret igen.

I kväll prioriterade vi en runda på gymmet, så skönt att värma upp och sträcka ut ömmande muskler och leder. Nu är jag fulladdad med energi ;-)

Ha en skön avslutning på tisdagskvällen. Tjingeling ♥

3 kommentarer:

Pia Gustafsson sa...

Härliga tankar, både odling och träning samt avkoppling. Bra Mix! jag fokuserar på målningen nu, lite odling blir det snart, i Mars. Kraaam Pia

Elle sa...

En runda på gymmet vore egentligen det rätta nu. Men för min del blev det ett varmt bad för att värma upp min frusna kropp. Är nog lite spänd och stressad, för jag är den enda som fryser här i den tyska februarivärmen...6-7 grader.
Ok...inomhus har jag värmen på!
Du skulle bara se den gröna golfbanan i en grannort...
Ha en skön vecka!
Kram Elle

Meta sa...

Vad avis jag blir på din sol. Den kommer nog hit också nån gång.
Det där med gymet de får stå för dig jag har mitt pass hemma med order från sjukgymnasten, går så men inte så. puh jag blir alldelens matt.
Ha en fin morgondag du med.
kram Meta