fredag 9 oktober 2009

Fem i tolv...........

....... eller iallafall i senaste laget. Äppelträden är klippta, det har maken fixat. De nya rosorna är planterade, det har jag fixat. Växthuset urstädat...... hmm ligger på skuldkontot. Plockat in alla medelhavsväxter..... hmmm också på skuldkontot. Plockat in pelargonerna......... satt vitlöken..... åhhhhhh jag ger upp. Hoppas att lördagen bjuder på OK väder och ingen migrän. Då blir det jobba av!
Söndagen är redan inbokad, då har vi avslutning för alla juniorgolfledarna på Ekerum/Öland.

I dag har det varit MYS. Först simhallen med dottern och hennes bästa kompis, sen hem och slappa en stund med ljus tända. Därefter middag med hela familjen samlad.
Nu tittar dottern och maken på idol, sonen kollar film och jag bloggar och lyssnar på gasolkanonen på golfbanan. (smäller 2 ggr/timme mellan 6-6 för att skrämma vildsvinen!)

Som om det inte räcker med levande ljus, jag kan inte låta bli att belysa glas underifrån. Jag varier efter årstiden. Vår och höst ser det ofta ut som på bilden. Till 1:a advent byter jag till glastomar i olika storlekar och färger. Har jag nämnt att vi bor i glasriket?
Jag älskar konst i alla dess former och glaskonst tar ofta en plats allra närmast hjärtat.
Nu drar det ihop sig till Trädgårdsfredag.
Tjingeling.

Inga kommentarer: