söndag 13 november 2016

Myshelg de luxe


Så härligt, en helg som gett laddade batterier! 
Visserligen har vi fått besök av förkylningsspöket igen, men jag tänker inte låta det slå ner mitt humör i alla fall :-)


I fredags eftermiddag satte vi oss i bilen och körde upp till Huseby, dottern och hennes sambo följde med oss, sonen och hans flickvän anslöt från Växjö.
Vi kom lagom till mörkret och upplösningen av parkeringskaoset :-)

En stjärnklar och kylig kväll, perfekt för julmarknad. Perfekt för att insupa dofterna i matbodarna, från eldarna och kolla in det fina och lokala hantverket.


Vi har aldrig handlat så lite på Huseby! 
Däremot knöt vi kontakter med några duktiga hantverkare från Öland, vi kom överens om att besöka deras butiker på Öland istället. 

När vi lämnade julmarknaden, en kvart innan stängning, var vi överens om att julmarknaden var mindre än den brukar, lite mer kommersiell än den brukar. 
Men vad för väl det när julstämningen sakta men säkert tankas på :-)


I går fortsatte ungdomarna att tanka jul, de besökte invigningen av julmarknaden i Kosta. 
Jag och maken däremot passade på att förbereda matrummet för den kommande målningen. Stora skåp som ska tömmas, flyttas och fyllas igen :o


I dag däremot blev det helt ändrade planer, dottern fick ta ett senare tåg än planerat och sonens flickvän hade blivit sjuk och behövde skjuts till Växjö. Vi fick med andra ord en helt oplanerad fönstershoppingrunda i Grand Samarkand :o

Nu laddar vi för en ny vecka, en vecka som kommer att gå i pre-advent-tecken och spackelarbete, däremellan har vi väl tänkt att jobba och äta lite ;-)

Ha en fin avslutning på söndagen och en bra start på den nya veckan. Tjingeling

3 kommentarer:

Meta sa...

Tänk Huseby har jag aldrig varit till, mannen har det förstås, får nog bli nästa år.I år är det ju i alla fall julstämning vart man än är.
Lycka till med målningen
Ha en fin och verksam vecka
Kram Meta

Hem ljuva hem sa...

Full rulle som vanligt hos dig. Jag blir alldeles matt av att bara tänka på hur mycket du hinner med. Mysiga bilder och snart så kör det igång på riktigt, den stora julstressen Hi Hi! Nej det är mysigt också. Kraaaam och lycka till med målningen/ Pia

Home2tiny sa...

Men åååå vad mysigt och vilka fina bilder. Vi skulle också åkt till Huseby i helgen, men i vanlig ordning kom annat emellan, tyvärr. Ha en fin start på veckan. Kramisar Tina