lördag 20 augusti 2016

Roadtrip med saltstänk och hela bilen full av sand


Vi lämnade Helsingborg hyfsat tidigt och hade siktet inställt på Halmstad. Halmstad och Feldts Bröd och Konfekt, ni som sett Dessertmästarna förstår nog varför ;-)

Här tog vi en fika, en fika bakad på kärlek :-) Sen kunde jag ju inte låta bli att köpa massor av bröd med hem :o 


Eftersom vi ändå var i Halmstad, körde vi ner till Tylösand. En lång skön promenad på stranden är aldrig fel, eller hur? Att sen hela bilden blev full av sand från Tylösands strand är ett billigt pris att betala ;-)


Se var vi ju bara tvungna att leta reda på Wapnö Gård. En gårdsbutik som sonens flickvän pratat varmt om. Vi blev inte besvikna här heller! Ett par kassar följde med även härifrån :o Tur att bilen har stort bagage!

Efter Wapnö, blev det ytterligare ett par stopp och några kassar. 
Lax från Laxbutiken utanför Falkenberg. Sedan avslutade vi med ett besök på Gekås i Ullared :o Det är tjugo år sedan vi var där och det lär dröja minst tjugo år innan vi kommer dit igen. Ni som känner mig och maken förstår varför ;-)

Det var några inlägg från vår lilla roadtrip i västra Skåne/Halland. Vi har sett massor och fyllt på våra energidepåer (och matförråd). 
Ha en härlig helg. Tjingeling

3 kommentarer:

Bittan sa...

Låter som en härlig tripp minus Ullared därå . Lovar mig själv varje gång att aaaaaaaldrig mer sätta min fot där igen ......sen går det nåt år eller två å vips har man glömt det :-) Ha en fortsatt skön helg.
Kram B

Meta sa...

Ni slapp i alla fall alla sand på gatorna. vår granne var där tidigare i sommar och de möttes av traktorer som körde ner sanden till stranden igen av all blåst. Härligt med resor som ger både minnen och lite extra till livs, mat behöver man ju hemma med.
Ha det gott och njut helgen
Kram Meta

HWIT BLOGG sa...

Precis som en roadtrip ska vara! Vackra vyer, god mat och shopping...
Ha en härlig helg!
Kram från Titti