måndag 7 mars 2016

Ny vecka


Den gångna helgen gav rejält laddade batterier. I dag var det faktiskt ovanligt lätt att stiga upp, trots måndag morgon.
En ny vecka har startat igen.
En vecka som startat med härlig träningsvärk från gårdagens gymbesök.
En vecka som kunde ha börjat med lite bättre vårväder, men det är ju bara mars. Snöblandat regn och råkallt är väl egentligen bara att vänta sig. Vi slapp ju ett vitt täcke i alla fall :-)
En vecka med någonting, utöver det vanliga, inbokat varje dag. Förutom jobbet har jag i dag bockat av mitt årliga tandläkarbesök. I morgon är det sotaren, på onsdag är det service på bilen och så vidare och så vidare.

Dottern hade med sig vackra påskfjädrar som jag klurar lite på var de ska användas. Några har hamnat i ris, men några ska jag ha i en burk tillsammans med lite vackra ägg. Klurar bara på hur ;-)


Nu tror jag minsann att det drar lite i ögonen, vilken tur att jag fortfarande har ett par, nästan, olästa magasin kvar ;-)

Ha en fin avslutning på kvällen och en bra start på morgondagen. 
Tjingeling

1 kommentar:

Meta sa...

Jo minsann visst är det en ny vecka igen undrar vad all tid rinner ut någonstans Det är kanske bra att det rullar på fort så det blir vår någon gång. Här snöade det i morse, så täcket av vit bomull ligger kvar men det är + grader så kommer det inget mer så är det nog borta till helgen. Det hoppas jag på. I morgon ska jag gå på fotoutställning på biblioteket med killen som fick pris för årets bild ska bli väldigt kul.
Önskar dig en fin vecka
Kram Meta