lördag 21 februari 2015

Knyta ihop säcken .......


..... nu är det inte mycket som återstår :-)


Lampan som ska sitta över bordet är beställd, med lite tur kommer den nästa vecka och monteras upp nästa helg.


Någon sladd ska spikas fast på rätt ställe och några lister längs golvet ska kompletteras.


Jag tycker nog att det känns som att vi knutit ihop två av de tre delarna, som vardagsrummet består av, på ett behagligt sätt.
Den tredje delen blir inte ens påbörjad förrän till hösten. Först ska hantverkarna in, byta ut fönster och altandörr mot rejäla glasdörrar :-) Därefter tar vårt roliga vid, igen!


Som helhet är rummet väldigt ljust, den kalklitir bestrukna väggen kontrasterar mjukt mot det vita. Bokparketten, tillsammans med trämöblerna tillför lite värme, mot de annars väldigt kalla kulörerna.


Väggarna är fortfarande helt kala i det senast målade rummet, men ovanför pianot ska det stora svart-vitt fotot upp igen (en av mina examensuppgifter).  Resten ska vi fundera lite på ;-)


Min andra blogg, Cat´s Bak- och Matblogghar blivit nominerad till Besökstoppens omröstning om veckans blogg, om ni gillar den får ni hemskt gärna lägga en röst HÄR.

Ha en underbar lördag. Tjingeling ♥ ♥

3 kommentarer:

Meta sa...

Det där känns väldigt bra nu hos er. Det är skönt när det närmar sig slutet. Att pynta väggar är svårt när de är nya. Men det brukar ge sig. Vilken fin vas du har till tulpanen.
Ha en skööön lördag
kram Meta

Rost och rädisor sa...

Fint, förstår att du är nöjd. Fåtöljerna kunde få flytta hit när som helst.
Ha det gott i helgen
Anette

G:a Affären sa...

Vilken härlig känsla det måste vara då det är så gott som färdigt. Och så fint det blev med fondväggen i lite avvikande färg. Ja man måste vara säker innan tavlorna kommer på plats så att de hamnar rätt. Det blir spännande att se ditt svart-vita foto!
Så klart jag ska gå in och rösta på din andra blogg, jag har ju haft nöjet att hämta några recept därifrån också.

Önskar dig också en fin söndag!
Kramar /Cia