lördag 22 oktober 2016

Årets


Jaa, det är ju inte klokt - i går kom första julreportagen i brevlådan och idag landade årets Blossa i Villa Davidsson.

Glöggen ska vara smaksatt med kråkbär, men eftersom de är ganska fadda i smaken är jag lite nyfiken på hur den egentligen smakar. 
Den är ju inte avsmakad som ni förstår, det sker under högtidliga former på Alla Helgons dag :-)


I dag är det Internationell Matmarknad som gäller, tillsammans med maken och dottern. Med lite tur kan jag visa lite bilder därifrån senare i veckan.

Ha en underbar fortsättning helgen. Tjingeling

4 kommentarer:

Meta sa...

Samma här har lite svårt att tänka mig hur den smakar faktiskt. Hoppas ni får lite hetta att värma er med, för har ni samma kyla som hos oss då behövs det mycket att värma sig med.Var en sväng på stan och nu fryser jag även inne. Hoppas på bättre väder framöver.
Ha det gott i helgen och hoppas ni hittar nåt mys och gott att äta
Kram Meta

Villa Ryttarängen sa...

Jag har smakat den och den smakar traditionell glögg tycker jag fast inte så söt. Smakar lite skog på något vis. kan inte riktigt förklara . jag gillar den i alla fall. jag gillar glögg. Kraaam Pia

A House With A View sa...

Spännande smak!! Synd att du inte smakat så hade jag kunnat få ett omdöme :) Ser ovan att Pia smakat den, bra om den inte är så söt i smaken.

Önskar dig en fin söndag!

Kramar aka

HWIT BLOGG sa...

Glögg är alltid gott bara den inte är för söt! Fin flaska är det i år i alla fall, hoppas den är god också...
Ny vecka, nya tag!
Kram Titti