fredag 1 juni 2018

Ta hand om skinnet


Jösses, den vintertorra huden ersattes direkt av sommartorr hud.

Vid vårt senaste besök i Halmstad var jag in på Rituals och köpte ett par produkter ur den begränsade sommarkollektionen (Ritual of Banyu), scrub och doftpinnar. Men jag ska minsann köpa fler produkter, de doftar gudomligt. 
En doft man blir glad av :-)

Havssaltscruben har så där lagom stora saltkorn och är perfekt för att ta hand om sommartorr hud.


Efter scrub gäller det att smörja in sig ordentligt, jag använder även här Rituals, men förra årets hudkräm (Express your soul), men även lite svalkande after sun och vanlig hudlotion från Apoteket.

Vid det här laget vet de flesta att jag är lite rädd för solen, rädd för att bränna mig och hög solskyddsfaktor är snarare regel än undantag den här årstiden.
Rädd för att få huvudvärk av allt solkisande, så för att skydda mina ögon från det starka solskenet testar jag den här helgen nya linser, progressiva månadslinser, för att kunna använda bra solglasögon. Så här långt känns det bra, absolut bättre än alla andra linser jag testat förut. Tur att jag har en optiker med bra tålamod ;-)

Men jag tror bestämt att vattenkannorna ropar i kväll igen, dags att ta en runda.

Ha en underbar fredagskväll och en fin start på helgen <3

2 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

Ja det gäller verkligen att smörja in sig med både det ena och det andra. Att man doftar gott är ju ett plus. Kraaam Pia

HWIT BLOGG sa...

Bra tips för sommarhuden! Idag slår väl värmen alla rekord...jag jagar från husknut till husknut och letar skugga!
Men i skuggan finns myggen, åhhhhh svensk sommar du vet!!
Kram från Titti