fredag 25 september 2015


Är det bara jag? Eller är det så att många nya hudprodukter säljs i väldigt "enkla" förpackningar numera?
Bare Minerals har ju alltid haft väldigt enkla förpackningar. Men härom veckan köpte jag en kroppsscrub från Body Shop, i en enkel brun burk. Den innehåller havssalt från Dödahavet och har en härligt frisk doft. Den kan jag rekommendera!
Härom dagen köpte jag även en ny ansiktskräm från Aco, i en enkel brun burk.


Hur det än är, så måste jag erkänna att det enkla tilltalar min sinne :-) Förpackningar eller möbler spelar inte så stor roll ;-)


Det här hörnet i sovrummet är "mitt", jag har klämt in mors gamla sminkbord och lite annat hopplock.
När sovrummet ska renoveras, ska sminkbordet in i dotterns gamla rum och jag ska leta upp ett annat, gärna med STOR spegel (jag är ju så jä..a närsynt).
Men det vackra, mörka ekskåpet, som står så näpet på tå ska få stå kvar. Perfekt extra förvaring i ett hus som saknar garderober ;-)


Ovanpå skåpet har vi ställt en gammal spegel som gör rummet ljusare. Här syns visst den frilagda skorstenen :o Vi ska knacka bort gammalt spackel och lägga på ny kalkputs och sen får den vara rå, tror att det kommer att göra sig bra mot resten av rummet.

Ha en underbar fredag och en skön start på helgen. 
Tjingeling

2 kommentarer:

Meta sa...

Ja gamla hus där finns det hur mycket som helst att göra.Ett roligt göra också. Det där med smink och krämer det la jag på hyllan när jag jobbade med dagbarn Då kom de så tidigt att det var ingen idé att försöka orka med det och på den vägen är det.
Ha en fin helg
Kram Meta

Veronica sa...

Ser mysigt ut och ekskåpet på tå ska du verkligen behålla!

Jag började smörja ansiktet med Oil Of Ulay för sisådär 35 år sidan och fortsätter med det :)

Trevlig helg!

//Veronica