torsdag 10 maj 2012

Sommarregn ......


........ eller försommarregn i alla fall. Det är ljummet i luften och ett lätt regn faller, det blåser visst rätt så rejält nu framåt kvällningen. Sitter uppkrupen i skönaste fåtåljen och njuter av två nya magasin, Lantliv Sommarhem och Jeanne d´Arc Living tillsammans med ett kopp grönt te.


Nu slår praktmagnolian ut!!! Massor av blommor, tror inte vi sett så många tidigare :) Magnolian börjar närma sig två meter (både på höjden och bredden), trots att vi tvingades att flytta den för ett par år sedan.


Grönt är det, så grönt att det nästan gör ont i ögonen. Det är svårt att slita blicken från allt det undersköna ute. Genom bokhäcken kan man fortfarande svagt skönja grannens garage, men om någon vecka har det trollats bort.

Åhh, i morgon är det fredag och i helgen ska vi hjälpa sonen att flytta till sin lägenhet i K-krona, det blir väl några lass och något besök på det stora möbelvaruhuset. Ha en härlig avslutning på torsdagskvällen. Tjingeling

2 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Cat!
Vad vackert er magnolia blommar!

Hoppas det går bra med sonens flytt i helgen!

Kraam Jenny

G:a Affären sa...

Tack för dina varma ord, det var skönt att läsa och idag känns det lite lättare.
Visst är det härligt därute även om molnen envisas med att gömma solen.
Din kofta är verkligen jättefin! Underbara färgkombinationer och mönster, ett önskeplagg! Förstår också att blusen var svår att motstå.
Grattis också till dina tusen inlägg!
Önskar dig en fin helg,
/Cia