tisdag 27 december 2016

Första vardagen efter jul


Julen är över för den här gången och vardagen har åter trätt in, men inte riktigt för mig :o Jag har unnat mig några dagar semester mellan jul och nyår.

Efter den lätt dragiga natten fick det bli lite sovmorgon, under frukosten kände jag tacksamhet för att meteorologerna fick lite fel, ingen riktig storm i våra trakter och skogen verkar fortfarande stå upp :-)

Måste bara visa upp den fina julblomman vi fick av årets julvärd.
Min svägerska fick påfåglar i födelsedagspresent i våras, men man skulle kunna misstänka att tuppen har färre stjärtfjädrar nu ;-)  Väldigt vackra tillsammans med vita multiamaryllis :-)


 Eftermiddagen ägnade maken och jag oss åt att byta vår stora svarta till en något mindre blå. Så nu är det inte längre svart och vitt på garageuppfarten utan mörkblått och vitt.

Vi var ju givetvis "tvungna" att köra en sväng, så det fick bli en utflykt till Kosta. 
Jag köpte ju ett par Orrefors Carat ljusstakar för någon månad sen, kunde ju inte låta bli att köpa till två stycken till (de hade fortfarande 30% rabatt på ett köp).


Nu tror jag minsann att den gångna nattens vinande tar ut sin rätt och det börjar dra i ögonvrån. Helt enkelt läge att krypa ner under duntäckena och bläddra lite i senaste Lantliv som damp ner i brevlådan under dagen.

Ha en fortsatt bra vecka. Tjingeling

2 kommentarer:

Hem ljuva hem sa...

Åhh, kul med ny bil och jag dreglade lite över dom ljusstakarna idag på Mio. Japp vi köpte /beställde ny soffa .. happy face. Kraaam Pia

Meta sa...

Härligt med semester för dig. Helgerna blir lite längre då med och snart är det ett nytt år med nya möjligheter spännande får ja säga. En fin bil ni köpt. Borde vi med men det får bli ett annat år.
Ha nu goa dagar tills det nya året träder in.
Kram Meta