söndag 14 februari 2016

Mot ön


I går packade jag min fotoryggsäck och vi begav oss ut mot kusten. Först Kalmar där vi hade några ärenden att uträtta, sen fortsatte vi över bron.

Normalt sett styr vi alltid söderut, men för ovanlighetens skull bestämde vi oss för norr. Norr ut och Borgholm. Borgholm är en fantastisk sommarort, bortsett från allt folk då. Borgholm är nästan lika vackert på vintern och det är definitivt mindre folk.


Kallbadhuset är just ett sånt där ställe som jag skulle kunna tänka mig att besöka även på sommaren, en sommarkväll med solnedgångsljus och en vacker modell ;-)


Vi hade en underbar vårdag i Borgholm, men vi misstänkte att det inte var fullt så vackert väder på fastlandet. De tunga molnen låg som en svart markering över hela horisonten.


Mycket riktigt :-( Vi mötte verkligen snön ett par mil hemifrån, jisses vad snö! Nästan 1 dm under dagen. 
I dag skottar maken snö, tur att vi har snöslunga ;-) Jag däremot ska ta hand om gårdagens inköp, lägga bönor i blöt och steka strömmingsflundror.


Ha en fin alla hjärtans dag. Tjingeling

2 kommentarer:

Meta sa...

Här har jag en jättefin dag idag lite vår i luften men än snö på backen. Igår var det grått och inte alls så fint men ingen snö fick vi.Det var bra. Öland är en fin ö hela året bara man slapp blåsten så.
Ha det gott på alla hjärtans kvällen
Kram Meta

HWIT BLOGG sa...

Härliga Borgholm (om jag mest gillar vintertid!)...ja ibland längtar jag tillbaka, som när jag ser bilder från ön. Och du, missa inte Borgholms handelsträdgård i vår, en oas!!!
Kram från Titti